MALATYA / DOĞANŞEHİR - Muammer Şahin Zafer İlkokulu

Muammer Şahin Zafer İlkokulu

Doğu Mahallesi Şehit Necati YILMAZ Caddesi No 48 / B DOĞANŞEHİR / MALATYA
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine katkıda bulunmak, Onların, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için VARIZ...
Öğretim Şekli :normal öğrenim
İlçemiz Malatya - Adana karayolunun yanında yeralmaktadır.
Servis Bilgisi
15 dakikada bir ilçe minibüsleri ile Malatya merkeze yolcu taşımacılığı yapılmaktadır.Okulumuz ilçe girişinde ana yolun hemen yanındadır.
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Doğanşehir ilçe merkezinde bulunup Malatya il merkezine 55 km uzaklıktadır.
1 Okul Müdürü 1 Müdür Yardımcısı 17 Öğretmen 2 Hizmetli